Background Image
0 0
Varm brietårta med nötter och marmelad

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Varm brietårta med nötter och marmelad

  • Easy

Directions

Share

Varm brietårta med sur körsbärsmarmelad, valnötter, pistagenötter och honung. Måste ju ändå vara en av de bästa idéerna med varm brie, den här kombination blir väldigt god och toppingen är favoriter från det kurdiska köket. Prova detta vid nästa ostkväll och ni kommer jubla av lycka!

P.s det finns en reels på receptet.

Ingredienser:
1 brie ost
Körsbärsmarmelad ca 3-4 msk
En näve nötter (valnötter och pistagenötter)
Honung

Gör så här:
1) Sätt ugnen på 200 grader.
2) Lägg osten på bakplåtspapper, bre ut marmeladen. Toppa med nötter och ringla över honung.
3) Ställ mitt i ugnen i 10 min. Ta ut och servera med kex.

FoodByLaven

Shakshuka
previous
Spenat shakshuka
Zucchinigryta
next
Vegansk kurdisk zucchinigryta
Shakshuka
previous
Spenat shakshuka
Zucchinigryta
next
Vegansk kurdisk zucchinigryta

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. 

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here