Background Image
  • Home
  • Fisk
  • Lax med granatäppelsirap och örttäcke
0 0
Lax med granatäppelsirap och örttäcke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Lax med granatäppelsirap och örttäcke

  • Serves 4
  • Easy

Directions

Share

Masi ba roba hanar – Kurdisk recept på lax med granatäppelsirap och örttäcke. Det här är en av mina bästa recept på lax så om du vill prova något annorlunda är det här receptet perfekt. Servera gärna med ris och sallad.

Tips: På mitt Instagram konto finns detta recept sparat som en steg för steg videotutorial.

RECEPT:
600 gram laxfilé
2 dl hackade valnötter
2 dl hackad dill
1 dl hackad persilja
1,5 dl granatäppelsirap
1 tsk gurkmeja
Salt & peppar
Rapsolja
Granatäppelkärnor och dillkvistar till garnering

– Sätt ugnen på 225 grader.
– Ringla olja över laxen, krydda med salt, svartpeppar och gurkmeja.
– I en skål, blanda granatäppelsirap med resten av ingredienserna.
– Häll sirapblandningen över laxen, den ska täckas helt.
– Ställ mitt i ugnen i 25 minuter. Ta ut och garnera med granatäppelkärnor och dill.

Lax med örttäcke

FoodByLaven

Kalkonkorv stroganoff
previous
Kalkonkorv stroganoff med curry
Veganska bullar
next
Veganska kanelbullar
Kalkonkorv stroganoff
previous
Kalkonkorv stroganoff med curry
Veganska bullar
next
Veganska kanelbullar

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. 

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here