Ingredients
-
1 st Spetskål
-
1 påse Vegonade garlic & parmesan
-
1 påse Snacks morötter
-
1 kvist Plommontomater
-
1 näve Cashewnötter
-
Rapsolja
-
Havssalt
-
Till garnering Persilja - färsk
Directions
En grönsak som jag älskar är spetskål och jag har flera olika metoder att tillaga den på, i detta recept marineras den, grillas sedan i ugnen och toppas med havssalt. Enkelt och gott!
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär spetskålen i 4 delar, marinera den med vegonade.
- Lägg tillsammans med tomater och morötter i en ugnsform.
- Ringla över rapsolja. Ställ mitt i ugnen på i ca 30 minuter eller till grönsakerna fått färg.
- Rosta cashewnötterna. Ta ut plåten, garnera med cashewnötterna och persilja, strö över saltet. Servera!